гидропена недорого

 

З/б стовпи електричні

У темний час доби досить складно орієнтуватися. Тому у всіх великих і маленьких містах встановлюються спеціальні конструкції з ліній електропередач, які забезпечують освітлення. Завдяки гарному освітленню ми можемо спокійно ходити вулицями пізно ввечері і водити автомобіль. Електропередачі повинні знаходитися на певній відстані над землею через високу напругу. Тому їм необхідно забезпечити певні опори. Найчастіше застосовують в цих цілях саме з/б стовпи електричні.

З/б стовпи електричніЗ/б стовпи електричні сьогодні виготовляються різного розміру, маси, і відповідно вони мають різну вартість. Вони являють собою особливий тип опори, який виготовляється з високоміцного бетону. Для посилення їх ступеня стійкості вони зверху армовані якісною металевою арматурою. Вони дійсно здатні витримувати на подив великі навантаження, а також різкі перепади температур. Завдяки таким своїм властивостям такі опори широко поширені сьогодні і з/б стовпи електричні можна побачити на кожній вулиці в практично будь-якому місті України. Актуальними вони на сучасному ринку стали також через те, що вони досить стійкі під час пожеж. Крім цього, даний тип опори не вимагає трудомісткого догляду за собою. Залізобетонні стовпи обслуговувати просто і швидко.

З/б стовпи електричні розрізняються також залежно від сфери застосування. Вони можуть бути вуличними, магістральними, або просто декоративними. Ці види з/б стовпів електричних мають певні особливості в застосуванні і установці, які слід обов'язково враховувати.

Ви хочете придбати по-справжньому першокласні з/б стовпи електричні?
Це можна зробити, звернувшись в компанію «Грамет»!