гидропена недорого

 

Панелі перекриттів залізобетонні багатопустотні

Панелі перекриттів залізобетонні багатопустотніВибір матеріалів для створення надійних і міцних міжповерхових перегородок досить скромний в наш час. Якщо це невеликий дерев'яний приватний будинок або заміський котедж, то найбільш оптимальним рішенням для створення міжповерхових перегородок буде матеріал з деревини. Для тих будівель, в яких стіни будуть виготовлені з піноблоків або цегли будівельники в основному застосовують панелі перекриттів залізобетонні багатопустотні. При спорудженні багатоповерхових будинків в більшості випадків використовуються саме панелі перекриттів залізобетонні багатопустотні. Адже такі будівельні матеріали мають чудову стійкість до досить великих навантажень. Такі панелі перекриття також володіють відмінною стійкістю до несприятливого впливу навколишнього середовища.

Багато забудовників при спорудженні багатоповерхових будівель для створення міжповерхових перегородок найчастіше вибирають панелі перекриттів залізобетонні багатопустотні. Це обумовлено багатьма перевагами і особливостями таких плит. До основних переваг панелей перекриття залізобетонних багатопустотних можна віднести наступні характеристики:

  • Досить високий ступінь звукоізоляції. Поздовжні порожнечі в таких залізобетонних плитах поглинають шуми.
  • Цілком прийнятна вартість. За рахунок порожнеч скорочується кількість матеріалу, який потрібен для виготовлення такого залізобетонного виробу.
  • Висока швидкість і простота монтажу.
  • Надійність і довговічність конструкцій, складовими частинами яких є панелі перекриттів залізобетонні багатопустотні.

Придбати високоякісні багатопустотні ЖБ панелі перекриттів за цілком адекватною ціною можна в ТОВ «Компанія Грамет».

У нас Ви можете замовити високоякісні панелі перекриттів залізобетонні багатопустотні.