гидропена недорого

 

Сходові марші та майданчики

Сходові марші та майданчикиЖодна багатоповерхова споруда не обходиться без використання сходів. По суті, це, можна сказати, один з основних елементів будь-якої будівлі. І найпоширеніші, на сьогоднішній день, а також найбільш звичні для нас - це маршові сходи, основними складовими яких є сходові марші та майданчики.

Дані конструкції використовуються в будівлях і спорудах різного призначення: починаючи від житлових і торгово-розважальних, закінчуючи промисловими. А все тому, що сходові марші та майданчики відрізняються невисокою вартістю і низькими витратами на їх експлуатацію. Крім того, вони відповідають усім сучасним вимогам до безпеки і міцності, що пред'являються при будівництві різних споруд.

А саме: сходові марші та майданчики, відповідають всім вимогам пожежної безпеки, оскільки виробляються з незаймистого матеріалу, стійкого до впливу високих температур. Також, вони дуже міцні і здатні витримати велике навантаження навіть при інтенсивному застосуванні, що дозволяє використовувати їх для будівництва, як в звичайних районах, так і в районах з підвищеною сейсмічністю (вище дев'яти балів).

Але все це, за умови, що дані конструкції відповідають усім нормам будівництва та експлуатації. Так, наприклад, для житлових будинків, кількість ступенів в одному марші не повинно перевищувати 18 штук. А звичні для нас марші, взагалі складаються з 10 сходинок, розділених проміжним майданчиком. При цьому ширина сходових маршів повинна бути не менше 0,9 м, а мінімальна допустима довжина площадки - 2 м. Таким чином, забезпечується не тільки необхідний рівень безпеки, але і максимальну зручність у використанні даних конструкцій.

Купуйте сходові марші та майданчики у Компанії Грамет. Якість гарантовано!