гидропена недорого

 

Плити бетонні тротуарні

Плити бетонні тротуарніПлити бетонні тротуарні вже давно стали звичним для нас варіантом мощення тротуарних доріжок, пішохідних зон, зупинок громадського транспорту і т.д. Оскільки є більш естетичною, міцною і надійною альтернативою асфальтного покриття.

Плити бетонні тротуарні виготовляються з важкого або дрібнозернистого (піщаного) бетону класу не менше М-300 (В22,5), одно- або двошаровими з товщиною верхнього (звичайного або кольорового) шару бетону не менше 20 мм. При цьому нормована відпускна міцність бетону у відсотках від класу бетону по міцності на стиск повинна бути не менше 90%, причому в будь-який час року, а водопоглинання не повинно перевищувати 6%.

Всі плити бетонні тротуарні поділяють за марками, для позначення яких використовуються букви і цифри групи, розділені крапками. У них перша цифра - це порядковий номер типорозміру, буква - тип плити, цифра після букви - товщина плити в сантиметрах, яка залежить від виду основи. Наприклад, квадратна плита довжиною 375 мм, шириною 375 мм і товщиною 70 мм буде позначатися як «4.К.7», а фігурна плита довжиною 300 мм, шириною 296 мм, фігура 1, товщиною 70 мм - «2.Ф.1.7 ».

Якщо Ви відчуваєте труднощі або сумніви при виборі необхідної марки плит, звертайтеся до Компанії Грамет. Наші менеджери дадуть відповідь на всі Ваші питання, і допоможуть зробити правильний вибір.

Купуйте плити бетонні тротуарні у Компанії Грамет!