гидропена недорого

 

Панелі залізобетонні перекриття


Панелі залізобетонні перекриттяУ будівництві найрізноманітніших споруд використовується досить багато будівельних матеріалів. До їх вибору потрібно віднестися дуже серйозно, оскільки від їх якості буде залежати надійність і експлуатаційний термін будівлі, що зводиться. До їх числа відносяться і панелі залізобетонні перекриття, які використовуються для створення несучих конструкцій приміщення.

Залізобетонні панелі перекриття мають кілька видів. Залежно від виду будівельних робіт, вибирається найкращий варіант. Ця продукція славиться великою кількістю переваг, саме тому вона і є такою затребуваною для будівництва будівель будь-яких напрямків.

Панелі перекриття (залізобетонні) максимально стійкі до вогню, міцні, надійні і довговічні. Ці показники значно підвищують їх широкий попит. До того ж вони витримують великі навантаження і не вимагають додаткового захисту від впливу зовнішнього середовища.

При виробництві панелей залізобетонних перекриття основними компонентами є цемент, вода і арматура. Ця продукція має великий ряд дуже строгих вимог. Це пов'язане з тим, що навіть мінімальний дефект або пошкодження може спровокувати швидкий її знос і втрату основних характеристик.

Панелі залізобетонні перекриття мають збагачений різними добавками бетон, так як вони повинні витримувати землетрус середньої складності.

Якщо Ви хочете придбати панелі залізобетонні перекриття, тоді звертайтеся в компанію «Грамет». Наша продукція відрізняється своєю чудовою якістю і потужними характеристиками.