гидропена недорого

 

Стовп леп вартість

У великих містах і селищах, дороги і тротуари освітлені ліхтарями, що являють собою бетонні стовпи, на яких змонтовані лампи в світильниках. У парках і скверах, а також на площах в центрі міста ми можемо побачити видозмінені стовпи, які виготовлені із заліза і мають трохи іншу форму і габарити. Для якісного освітлення вулиць, доріг і інших людних ділянок, будівельники використовують стовп леп, вартість якого може бути різною.

Стовп леп вартістьКомпанія «Грамет» займається виготовленням різноманітних будівельних матеріалів, які активно використовуються будівельними підприємствами. Бажаючи ще більше розширити і без того багатий асортимент, ми почали виготовляти стовпи ЛЕП, вартість яких ми також зробили для Вас доступною.

Стовп ліній електропередач, або ж стовп леп (вартість, будь-ласка, уточніть по телефону) - це надзвичайно важлива залізобетонна конструкція, всередині якої розташовуються безліч проводів, які, завдяки їй, утримуються на певній відстані від землі. Такий стовп, або ж опора, призначена для зведення ліній електропередач, які мають напругу 35 кВ та вище.

Стовп леп (вартість в нашій компанії прийнятна) є найважливішою конструкцією, яка відповідає за кріплення електропроводів на певній відстані. Головною перевагою таких опор є їх міцність і стійкість до корозії і інших негативних факторів. Наприклад, стовп леп (вартість обговорюється з клієнтом), виготовлений із залізобетону, може прослужити більше 50 років. Це чималий термін, тому підприємства з благоустрою міських електропередач воліють використовувати стовпи саме з залізобетону.

Компанія "Грамет" пропонує Вам детальніше ознайомитися з нашим різноманітним асортиментом виробів на сайті. Якщо Вам знадобився стовп ЛЕП, то ціна на нього у нас більш ніж прийнятна.