гидропена недорого

 

Плитні залізобетонні перемички

Плитні залізобетонні перемичкиПлитні залізобетонні перемички є досить затребуваними в будівельній індустрії матеріалами. Завдяки високому ступеню надійності, міцності і довговічності плитні ЗБ перемички активно застосовуються для будівництва всіляких будівель і споруд. Плитні залізобетонні перемички, як правило, виробляються з важкого бетону та армованого каркаса. Така структура цього будматеріалу забезпечує прекрасні характеристики міцності, а також стійкість до великих навантажень.

Плитні залізобетонні перемички можуть армуватися простою або напруженою поздовжньою арматурою. Спосіб армування в основному залежить від конструкції об'єкта, яка споруджується за допомогою цього будівельного матеріалу.

Високоякісний важкий бетон забезпечує плитних ЗБ перемичкам чудову стійкість до досить низьких температур, а також прийнятну стійкість до виникнення тріщин і відмінну жорсткість. Якщо дозволяють умови експлуатації майбутньої будівлі, то плитні залізобетонні перемички можуть бути виготовлені і з менш важкого бетону.

Плитні залізобетонні перемички можуть бути посиленими або стандартними. У нашій виробничій компанії Ви можете придбати високоякісні плитні ЗБ перемички. «Компанія Грамет» пропонує своїм клієнтам високоякісну і надійну залізобетонну продукцію за цілком лояльними цінами. Вартість наших ЗБ перемичок вважається однією з найнижчих в Києві.

Якщо Вам потрібні якісні, але недорогі плитні залізобетонні перемички, то Вам варто звернутися в нашу фірму «Компанія Грамет».