гидропена недорого

 

Плити перекриттів плоскі

Плити перекриттів плоскіНа сьогоднішній день, плити перекриттів плоскі є, можна сказати, необхідним матеріалом при будівництві житлових, промислових і громадських будівель, а також при прокладці теплотрас. Оскільки призначені для міжповерхових перекриттів і створення несучих конструкцій, які сприймають розподілення по площі навантаження від людей, меблів, власної ваги та ін. Виготовляються вони з важкого, легкого конструкційного, а також щільного силікатного бетону і армуються зварною сіткою.

Плити перекриттів плоскі класифікують за двома ознаками, що характеризують їх типи. Це: товщина плити і спосіб спирання на несучі конструкції будівлі. При цьому плити перекриттів плоскі можуть бути балковими, монолітними, збірними і консольними, що дає можливість використовувати їх на різних об'єктах будівництва. А головними перевагами таких плит є міцність, довговічність і пожежна безпека.

Як вже говорилося, без плит перекриття неможливе жодне будівництво. Причому, в залежності від об'єкта, потрібні плити різних видів і типів. Тому, якщо Ви перебуваєте в процесі пошуку - звертайтеся в Компанію Грамет. У нас завжди в наявності великий вибір будівельних матеріалів і широкий асортимент плит перекриття. При цьому - найвищої якості і за доступними цінами. Звертайтеся!

Плити перекриттів плоскі - міцність і довговічність гарантовані!