гидропена недорого

 

Плита перекриття лотка

Плита перекрытия лоткаУ кожній сфері є терміни, матеріали та пристосування відомі лише фахівцеві і незрозумілі пересічній людині. Наприклад: чи багато хто з нас знають, для чого потрібні залізобетонний лоток і плита перекриття лотка? Напевно, ні. Однак всі погодяться з тим, що жодну споруду, чи є вона цивільною або промисловою, неможливо уявити без інженерних комунікацій - теплотрас, водостічних, колекторних і каналізаційних систем, кабелепроводів і багато чого іншого, що робить наше життя простіше і комфортніше.

Як правило, подібні споруди облаштовуються в звичайних грунтових умовах. І для того, щоб забезпечити їх збереження, захистити від різних механічних пошкоджень, а також забезпечити надійну термо- і гідроізоляцію, використовуються залізобетонний лоток і плита перекриття лотка. Виготовлені з армованого бетону, вони міцні, мають гарну ступінь ізоляції від зовнішніх вод і малу тепловіддачу, захищаючи тим самим комунікації від передчасної корозії та інших ушкоджень.

Простіше кажучи, залізобетонний лоток і плита перекриття лотка «відповідають» за збереження, безперебійність роботи і довговічність інженерних комунікацій. Тому не дивно, що до їх якості пред'являються досить високі вимоги, обумовлені ДСТУ і СНіПами.

Залізобетонний лоток і плита перекриття лотка найвищої якості завжди в наявності у Компанії Грамет.