гидропена недорого

 

Колодязі телефонні

Колодязі телефонніПід землею проходить більшість комунікаційних систем, не є винятком і телефонні лінії, а також мережі зв'язку. І одним з конструктивних елементів підземних комунікацій, службовців для їх прокладки, монтажу, технічного обслуговування, усунення несправностей і ремонту, є колодязі телефонні.

Залежно від умов експлуатації, розрізняють легкі (маркування 10) і важкі (маркування 80) колодязі телефонні. Так, легкі колодязі встановлюються під пішохідними зонами, а важкі - під проїжджою частиною. Крім того, колодязі телефонні мають п'ять різних типорозмірів, від найменшого до найбільшого: ККС-1, ККС-2, ККС-3, ККС-4 і ККС-5.

Дані колодязі, виготовляються з важкого бетону М200, мають форму восьмигранника, і складаються з двох частин: у верхній частині знаходиться вхідний отвір для колодязного люка, а в нижній передбачено отвір для стоку води. Крім того, колодязі телефонні можуть бути обладнані сережками для кріплення блоку під час протягування кабелю, і йоржами для кріплення кронштейнів під кабелі та обладнання. Такі колодязі мають маркування «ГЕК». У виробах з позначенням «Г» подібні пристосування відсутні. Також, крім стандартної форми, колодязі телефонні виробляються зменшеної висоти (маркування «Н»).

Всі ці вироби, що володіють високими показниками якості, міцності і надійності, Ви можете придбати у Компанії Грамет.

Колодязі телефонні завжди в наявності!